Företaget

Seaside Service din partner i hamnen

Om företaget

 

Vi har under olika organisationer verkat i över 40 års tid inom transport och passagerar service. Vi har jobbat med Arlanda, Bromma, SJ, Viking Line, mm.

 

Numera har vi två organisationer, en inriktad på fartygsservice, Seaside Service, och en inriktad på transporter, terminaler och truckjänst Transfar AB.

 

Vårt huvudkontor ligger i Stockholms Frihamn men vi verkar i hela Sverige.

 

Vi transporterar, lagrar, levererar, distribuerar och flyttar gods till företag,myndigheter, rederier och privat personer.

 

Vi har egen vagnpark med lastbilar , truckar och maskiner. Desutom har vi bra och pålitliga arbetspartners som hjälper oss vid arbetstoppar.

 

Vi deltar aktiv i nätverket Stockholm Cruising Capital tillsammas med Hamnen, Luftfartsverket, Stockholms Visitor Board och ett 30 tal andra aktörer. Målsättningen är att fokusera Stockholm internationellt som en attraktiv och spännande destination för kryssnings resenärer.

Historia

 

Under 70 och 80 talet blev verksamheten mer och mer inriktad på transporter. Under 90 talet började kryssnings fartygen öka i Östersjön. Miljontals passagerare har sedan dess anlänt till Stockholm. Vi på Seaside Service har servat tusentals fartyg med att byta passagerare, provianterat matvaror, levererat reservdelar och annat gods samt förtöjt och lossgjort fartygen vid Stockholms kajer.

 

Självklart så utvecklas vi i samma takt som dagens samhälle där miljötänkande blir allt viktigare del. Vi bär även denna fana och arbetar på ett miljövänligt sätt.

Copyright © 2012 . All Rights Reserved